Direct naar de inhoud.

RTV Drenthe en ZO!34 te gast

Datum 22 juli 2022

RTV Drenthe en ZO!34

Op vrijdag 22 juli 2022 hadden we lokale en provinciale omroepen van Emmen en Drenthe te gast in onze beleeftuin. Robbert Oosting van RTV Drenthe beet de spits af met het maken van een radio-interview voor Op Tjak. Daarna nam hij de camera ter hand en ging aan de slag met het maken van video-opnamen. Na een uur werd Robbert afgewisseld door zijn collega Benthe Bronkhorst die zowel voor de Emmense omroep ZO!34 werkzaam is, als RTV Drenthe. Zij schreef een artikel op www.zo34.nl waarin een video is opgenomen.

Benthe Bronkhorst

Benthe nam een interview op om het verhaal achter de Van Gogh Beleeftuin vast te leggen. Vervolgens ging zij ook met de camera aan de slag om een video te maken over de bezigheden van het team vrijwilligers in de beleeftuin. Irma Finke, Rita Nijhoff en Ineke Schelling waren gekomen om in de tuin aan de slag te gaan.

Robbert Oosting

Nadat Robbert van RTV Drenthe zijn radio-interview voor Op Tjak had afgerond, ging hij aan de slag met de camera om een reportage te maken over de Van Gogh Beleeftuin. Mogelijk gaan we het resultaat hiervan nog zien op de website van RTV Drenthe.

© Graffito Internet Design